Vis menu

Information

Her kan du bla. læse om historien bag KVK
og hvordan du nemmest kontakter os.

Historie

KVK Hydra Klov er en moderne virksomhed, der udelukkende udvikler og producerer udstyr til klovpleje og klovbeskæring. KVK Hydra Klov blev grundlagt i 1969 af Karl Viktor Kornerup, som var uddannet klovbeskærer fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole. Siden er Kornerups originale simple ramme konstant blevet videreudviklet til de meget effektive og fuldt hydrauliske produkter, som vi tilbyder i dag. KVK's kunder nyder godt af over 40 års erfaring med klovbeskæringsbokse, der i dag udvikles til store belastninger under vanskelige forhold.

Karl Viktor Kornerup døde i 2007, og KVK Hydra Klov blev derefter videreført af Palle Fjord Thomsen indtil 2009, hvor KVK blev en del af Granly Gruppen. Beslutningen om at fusionere blev truffet for at sikre, at virksomheden fortsat kunne efterkommen den stigende efterspørgsel på KVK's klovbeskæringsbokse, som i dag bruges over hele verden. 

KVK fortsætter udviklingen af sine kendte produkter og tilbehør og kan levere med korte leveringstider i hele verden. KVK har i dag mange produkter i daglig drift i flere lande - fra Nordnorge og Island til Saudi-Arabien og Dubai, fra Canada til Japan.

KVK har et nært samarbejde med Granly Steel A/S, der er kendt for høj kvalitet og leveringssikkerhed. 

Et kort klip der giver et indblik i hvem KVK Hydra Klov er.

Karl Viktor Kornerup